CATNEST VETERINARY CLINIC

Hanya perkhidmatan yang selesa, mesra dan cekap akan diberikan untuk keselesaan dan kepuasan pelanggan. Kami di Catnest akan memenuhi segala keperluan kesihatan haiwan kesayangan anda dengan servis yang terbaik.

Apa hadiah yang lebih besar daripada pecinta kucing?

I have felt cats rubbing their faces against mine and touching my cheek with claws carefully sheathed. These things, to me, are expressions of love.

-CAT LOVER

Catnest Veterinary Clinic

Perkhidmatan kami

PENJAGAAN PENCEGAHAN

Pemeriksaan kesihatan, vaksinasi, dan pencegahan parasit.

KEMALANGAN & KES KECEMASAN

PEMBEDAHAN

Pemandulan, dan pembedahan tisu lembut

PERKHIDMATAN MAKMAL

Pemeriksaan darah, penggunaan ultrasound, x-ray, rapid test kit dan pemeriksaan mikroscopik

GROOMING & SPA

Groomers profesional yang terlatih.

BOARDING & DAYCARE

Pilihan dari sangkar kecil-besar.

Waktu Operasi Klinik

}

Isnin - Jumaat

10.30 pagi – 7.30 malam.

}

Sabtu - Ahad

10.30 pagi – 4:30 petang.

}

REHAT

1.30 petang – 2:30 petang.

}

SOLAT JUMAAT

1 petang – 2:30 petang.

TUTUP PADA CUTI UMUM TERTENTU. PENDAFTARAN TERAKHIR 1 JAM SEBELUM TUTUP

Catnest Veterinary Clinic

KENAPA PERLU PILIH CATNEST ?

Kelengkapan

Kami menyediakan perkhidmatan lengkap kepada haiwan dari segi dandanan, kesihatan, dan pembedahan. Ini memudahkan pelanggan untuk mendapatkan semua perkhidmatan di satu tempat (one stop centre).

Kredibiliti

Pelanggan boleh mendapatkan perkhidmatan kesihatan dari Veterinar yang berpengalaman dengan layanan mesra dari semua kakitangan.

Kualiti & Harga

Kami menawarkan perkhidmatan berkualiti dengan harga yang berpatutan kepada semua pelanggan dan pesakit.

Lokasi Klinik

Lokasi yang strategik juga memudahkan pelanggan untuk mendapatkan rawatan.

Perubatan & Pembedahan Haiwan Kecil | Ward | Boarding & Hotel | Grooming | Bekalan Haiwan Peliharaan.

“Cats fill your home with love — and fur!”

Outlet Catnest

rekod pawsitif catnest

Bilangan Rawatan

Bilangan Pembedahan

"Very clean, staffs are friendly & nice. Susah nak dapat klinik vet macamni. Cuma 1 je, siapa yg viralkan klinik eh? Sbb ramai org dah everytime dtg."


 
Alysa Hashim

Pelanggan

"Staff & doctor sangat2 baik. Servis sangat elok & doctor friendly dengan anak2 bulus. Recommended!! Akan datang selalu. Service mesra, doc nurse and assistant semua mesra. Selesa. Saya gunakan service vet disini since 2018."



Norazrina MAS

Pelanggan

"Da beberapa kali pergi ke sini. Hari ni baru nk review. Sebab pergi vet lain tak dapat servis ok macam kat sini. Staff kat bahagian pendaftaran ok, doc pon ok, suka dengan doc yang perempuan . tapi tak ingat nama. Nanti pergi lagi bole tanya nama doc nye untuk review lagi."



Nurul Jannah Noorli

Pelanggan

"Great service. Professonal Vets. Had all of my cats neutered here. Reasonable rates for Boarding (recently renovated cat rooms). Recommended"



Shahnaz Ramli

Pelanggan

"Service mesra, doc nurse and assistant semua mesra. Selesa. Saya gunakan service vet disini since 2018."



Fotobooz Two

Pelanggan

Catnest Veterinary Clinic

Borang Inquiri

Email Kami