Galeri

“Cats are God’s way of making anything bad a little better.”

Banyak ni kes kt rumah taknak makan, hantar clinic elok je haa btambah ???? Sape lg sama geng dengan si Boomer ni ????????‍♀️ Utk peringatan, sebelum dtg ke Catnest pastikan pakai mask & WAJIB scan mysejahtera ya..

Kak Mira potong habis bulu, baru lh ada rupa kucing ???? Catparents yg ada anak bulus long hair tu jgn lupa, perkara wajib ialah sikat bulu sekurang kurangnya 2 hari sekali ya!

Mengada tak budak sorang ni?
Kisahnya, esok si Daisy akan operate buang mata.
Nampak mcm sakit, tapi dia punya seleraaaaa.. Mak dia dtg melawat siap suap susu, dia punya berlagak eeeeiiii…????

Vet pegang marah, ayah pegang nk balik tak nak pulak . Apo lah naseb harini semua anak2 bulus garang2, tunggu turn lama ya Darren ???????? . Utk pengetahuan, sebarang rawatan/vaksinasi tak perlukan appointment ya.. Boleh walk in je tau .

Korang tahu kucing pon boleh buat check up sepanjang kehamilan❓ . . Kenape perlu check up tu❓ . . Haa, slalunya check up umur fetus/bilangan fetus dlm perut boleh dilakukan seawal usia kehamilan. Bila dh tau tu lebih sng utk ready nk smbut cucu kan ☺️☺️ Jadi, sbarang masalah dpt dikesan awal, dan lebih mudah jika ada apa2 komplikasi berlaku✌???? . . Jom check up mommy2 cat tu ???????? . .

Dh biasa dtg grooming, so Tommy rilex je makan2 dulu sebelum Kak Em groom hehe ???? Korang punye anak2 bulus dh mandi belum? Yg ligat utk mandi tu boleh je book slot kt Catnest

Anak bulus sape lg yg paham bahasa mcm si Mael ni? hehe, hasil training dgn Dr Aliah dh pandai dh Mael yeayy!! ????????
Hari2 Sabtu ni, dh belek2 anak bulus tu? Yg tak sihat, kurang aktiflah, kurang makanlah, bulu gugurlah, flu, cirit, jgn tunggu lama2, bawa check up segara tau ????

Tengok anak manja sorang ni, duduk dlm ward pun mak dtg sikat kan… Aduduuu Jerry ????????‍♀️????????‍♀️????????‍♀️
.
Tpaksa lah maknye dtg pg ptg melawat ank bulus sorang ni yee ????????

ak Em dengar suare ko pun dh kecut perut dh Simon oiii~ tobattt xusik dh ???????? Sape lg ade anak bulus cmni? Depan owner baik, dekat vet… Ya ampun perangai diknunn ???????????? Tp Alhamdullilah boleh grooming lg, walau ada yg tcedera ????

Waktu Operasi

Isnin – Jumaat :
11 pagi – 7:30 malam.

Sabtu – Ahad:
11 pagi – 4:30 petang.

Cuti Am yang tertentu :
Tidak beroperasi.

Email Kami